loading...

دستپخت 20

طرز تهیه متنوع ترین غذاها

بازدید : 1
شنبه 19 بهمن 1403 زمان : 0:26
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

دستپخت 20

کله پاچه که یکی از بهترین غذاهای ایرانی می‌باشد و بر خلاف ظاهرش که به نظر ترسناک می‌آید، بسیار خوشمزه و مقویست.

پخت کله پاچه اصولی دارد ،که ما در این بخش طرز تهیه این غذای خوشمزه را به شما پیشنهاد می‌دهیم.

دستپخت 20
  • کله پاچه گوسفند – 1 دست
  • نخود – 100 گرم
  • پیاز بزرگ – 2 عدد
  • زردچوبه – یک قاشق چایخوری
  • نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
  • آب – 1 لیتر یا بیشتر (بنا به صلاحدید)

نخود را از چند ساعت قبل خیس کنید و چند بار آب آن را عوض کنید تا هم نفخ آن گرفته شود و هم زودتر پخته شود. برای پختن کله پاچه باید کله و پاچه را باهم پخت .برای شروع پخت ابتدا به اندازه‌‌‌ای که آب روی کله پاچه را بگیرد قابلمه را از آب پر کنید و روی حرارت بالا قرار دهید تا آب به جوش بیاید.وقتی که آب جوش آمد روی آب را کف‌های قهوه‌‌‌ای پر میکند که بهتر است این آب را یکبار خالی کنید و مجددا آب داخل قابلمه بریزید تا به این شکل آب شفاف و روشنی داشته باشید. سعی کنید به اندازه‌‌‌ای که نصف کله در زیر آب قرار گیرد قابلمه را از آب پر کنید و روی حرارت بالا قرار دهید تا مجددا به جوش بیاید .بعد پیاز‌ها را 4 قاچ برش دهید و به همراه زرد چوبه داخل آب کله پاچه بریزید.نخودهای خیس خورده شده را هم داخل قابلمه بریزید و در قابلمه را محکم ببندید و زیر شعله را کم کنید و اجازه دهید کله پاچه با حرارت خیلی ملایم، به آرامی‌پخته شود. در دقیقه‌های پایانی پخت کله پاچه، می‌توانید نمک و فلفل را به آن اضافه کنید و هنگام سرو از نارنج یا لیمو ترش تازه استفاده کنید.

همچنین بخوانید:

  • زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
  • کله پاچه را می‌توانید در وعده صبحانه – سرو کنید.
  • توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب است.

منبع : مزه 20

نظرات این مطلب

تعداد صفحات : 0

آمار سایت
  • کل مطالب : 7
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 2
  • تعداد اعضا : 0
  • بازدید امروز : 1
  • بازدید کننده امروز : 2
  • باردید دیروز : 0
  • بازدید کننده دیروز : 0
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 4
  • بازدید ماه : 93
  • بازدید سال : 374
  • بازدید کلی : 45776
  • کدهای اختصاصی